"Парфюмите от А до Я"

Вашият гид в света на марковата парфюмерия

Запитвали ли сте се откъде произлизат парфюмите? Колко е древна историята им? И как парфюмерийната индустрия се превръща в една от най-печелившите в света?

Сега имате възможността да опознаете парфюмерийния свят с първата по рода си безплатна е-книга в България, посветена на изящните ухания.

Вземете безплатно
the_book
the_book

За книгата

Парфюмите днес са неизменна част от нашия стил и начин на живот. Използваме ги ежедневно като невидим аксесоар, който допълва външния ни вид и ни кара да се чувстваме елегантни, стилни и секси.

В тази книга сме се постарали да дадем отговор на всички често задавани въпроси, свързани с марковите парфюми, като не сме оставили на заден план и полезни съвети и интересни факти, които гарантират незабравими минути за всички любители на изящните ухания…

Надникнете зад завесата на една от най-печелившите индустрии в света и нека тази книга бъде вашият гид в света на оригиналната маркова парфюмерия!

За авторите

Христина Димитрова

Писател на свободна практика с над 7-годишен опит в сферата на международната търговия, онлайн маркетинга и копирайтинга. Доказала професионализма си като писател на качествено онлайн съдържание, от 2014 година Христина работи съвместно с Венера Козметикс.

Петър Дяксов

Мениджър, предприемач, блогър и дигитален маркетолог. Основател на един от най-популярните онлайн магазин за маркова парфюмерия в България - fragrances.bg, той има над 6-годишен опит в управлението и маркетинга във Венера Козметикс. Петър е истински ценител на изящните ухания.

Споделете книгата:

Със специалната подкрепа на: