• български
  • English

Facebook игра за парфюми

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn
Banner-facebook-deals

Facebook игра "Венера Козметикс"

  Facebook игра "Венера Козметикс" е мястото, на което можеш да спечелите подарък оригинален марков парфюм, напълно безплатно! Това е изцяло нова иновативна концепция на, вече популярните игри във Facebook пространството, където 'уж на случаен принцип' избират победител, но не става ясно дали всичко това не е нагласено предварително. Тук вече манипулация няма! Системата сама избира победител на случаен принцип, спрямо колко точки си получил в играта. След това победителят получава автоматичен е-майл, че е спечелил и дори администраторите на сайта не могат да изберат друг победител.

  Правилата на играта са много ясни. Това което трябва да направите е да натиснете "участвайте" и играта започва! Печелете точки като натиснете 'харесай' продукта, 'сподели', 'покани' приятели във Facebook. Колкото повече точки печелите, толкова по-голям шанс имате да спечелите!

'Харесай' продукта - 10 точки (Само 1 път).
'Сподели' продукта - 2 точки (Само 3 пъти).
'Покани' приятел - 1 точка (Без ограничения).

За да може офертата да е активна, в играта трябва да участват определен брой души! Ако с полето за нужни участници пише "0", то значи че офертата е валидна!
Победителят ще бъде избран на абсолютно случаен принцип от нашата система и ще получи потвърждение по е-мейла, веднага щом играта приключи, с инструкции как да си получи наградата.
Победителите ще бъдат публикувани и на Facebook страницата ни!
За повече информация или за участие, посетете: https://fragrances.bg/deals

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn