• български
  • English

Венера Козметикс спонсорира събитието на AIESEC Plovdiv ‘Be a leader’

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

be-a-leader-aiesec-venera-cosmetics-15

Венера Козметикс бе спонсор на събитието 'Be a leader', организирано то AIESEC Plovdiv на 10 и 11 май 2014.

На 10 и 11 май 2014 в 'Аграрен университет' град Пловдив се проведе двудневен форум на AIESEC Plovdiv 'Be a leader', в което взема участие млади хора с желание да развият своите лидерски умения. Събитието имаше за цел да събере на едно място бизнеса, неправителствени организации и студенти.

Организации като "JCI Plovdiv", "Младежки глас"- Пловдив, „Голям брат голяма сестра“ и студентски съвет към Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“ показаха ангажираността към успешното развитие на лидерските качестваbe-a-leader-aiesec-venera-cosmetics-1 и умения на младите хора в града. През двата дни всички участници работиха по казуси с културна и обществено значима насоченост, зададени от партньорските организациите.

Венера Козметикс изцяло подкрепи инициативата на AIESEC Plovdiv, като беше един от основните спонсори на събитието. В първия ден мениджърът Петър Дяксов направи представяне на фирмата, като разказа историята на една от 'най-старите парфюмерии' в град Пловдив и пътя, който Венера Козметикс е изминала от 1992 година до днес. Втория ден, той изнесе специален семинар на тема "Онлайн маркетинг", в който той демонстрира успешни практики и съвременни методи за популяризация в интернет. Семинарът предизвика много положителни емоции у зрителите, добрите отзиви и похвали не закъсняха.

Накрая на двудневния форум жури, от представителите на неправителствения сектор, компетентно оцени работата на участниците по зададени казуси. Журито застана зад позицията, че всеки добър лидер трябва да търпи критика и да застава твърдо зад идеите си. Като за финал оценяващата комисия, обедини всички казуси в един общ проект, събиращ най-ценното у себе си.

Снимки от събитието:

Фотограф: Емилия Нешева

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn