• български
  • English

Венера Козметикс стартира специализиран онлайн магазин за гръцкия пазар

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

venera-article-news-image2Вече 25 години (да, тази година ставаме на 25!), ние от Венера Козметикс, работим неуморно с една единствена цел, а именно – да предоставяме най-актуалното и доброто от света на марковата парфюмерия чрез най-качественото обслужване на най-изгодните цени в България и Европа. 25 години клиентите ни са нашият стимул за развитие и доказателство за успех, оценявайки опита ни и установения професионализъм.

С развитието на технологиите и онлайн търговията, през 2011 година ние стартирахме нашия онлайн магазин https://fragrances.bg/, който с днешна дата е една от най-предпочитаните онлайн платформи за пазаруване на оригинална маркова парфюмерия в България. Малко по-късно създадохме и първия по рода си блог за парфюми в България, както и първия видео блог, които да са информационен източник за всички любители на уханията. Благодарение на висококвалифицирания ни екип от програмисти, дизайнери, парфюмерийни експерти, както и ниските цени, които поддържаме на пазара, постепенно ние се превърнахме в любимо място за пазаруване онлайн, както сред българите, така и сред чужденците.

Това беше и причината да си поставим още по-високи цели в развитието ни и сме щастливи да ви съобщим, че благодарение на разрасналия ни се пазар извън границите на България, Венера Козметикс стартира изцяло нов онлайн магазин за клиентите си в Гърция– https://venera.gr/.

Онлайн магазинът напълно ще отговаря на нуждите на клиентите ни от гръцката съседка като цялата информация вътре е предоставена на гръцки език, а доставката ще бъде в рамките от 1 до 3 работни дни.

Това беше един от главните ни проекти и цели, по които работихме през 2016 година, и се радваме, че след няколко месеца усилена работа, както с нашите екипи, така и с професионални преводачи, Venera Greece вече е факт.

Силно се надяваме, че https://venera.gr/ ще пожъне същия успех, както и fragrances.bg в България, а ние ви обещаваме да не спираме да ви предоставяме най-доброто от света на марковата парфюмерия.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn