• български
  • English

Романтични изненади за празника на влюбените

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

свети валентин
Свети Валентин е любимият ни празник. Какво по-хубаво от това да зарадваш любимия човек, с повод и без повод? За нас обаче вие сте любими и затова ние от Венера Козметикс отново сме ви подготвили приятни изненади.

Какво имаме предвид?

На 13-ти февруари магазинът ни в Пловдив ще се превърна в арена на любовта, своеобразна снимачна площадка, където вие – нашите клиенти, ще можете да запечатате своята любов. Нашият фотограф ще се погрижи да пресъздаде чувствата ви и да ги увековечи в професионална романтична снимка. Освен прекрасните снимки, които ще получите, ще имате възможност да участвате в игра за голямата ни награда – романтичен уикенд за двама в уютния хотел „Домейн Пещера“. Той ще бъде съпътстват от закуска, вечеря, спа център и комплименти от хотела.

Първите 25 двойки, изявили желание, участват в нашата Facebook игра, която представлява конкурс в рамките на една седмица. Двойката, която събере най-много харесвания и споделяния на своята снимка, ще се наслади на невероятния и романтичен уикенд в подножието на Родопите.

Кога: 13 февруари от 10:00 до 15:00 часа

Къде: бул. Марица 130, магазин Венера Козметикс

За повече информация посетете Facebook страницата на събитието.

Подарете си време с любимия, защото всеки миг с него е безценен!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn