• български
  • English

Ексклузивната нишова парфюмерия вече и в магазина на Венера Козметикс

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

news-post-corporate-websiteКакто знаете, ние винаги се стараем да предоставяме най-доброто, най-новото и най-качественото на нашите клиенти. През годините винаги сме се стремяли да ви покажем, че точно вие сте най-важни за нас и нашият приоритет е да покриваме и най-високите ви изисквания от света на марковата парфюмерия. Щастливи сме да ви съобщим, че в нашия онлайн магазин вече ще можете да намерите и колекция от избрани нишови парфюми, чрез които ще можем да задоволим и най-големите ви очаквания.

Какво представляват нишовите парфюми?

Нишовите аромати са синоним на ексклузивитет и уникалност. Докато дизайнерските парфюми са създадени с цел да се харесат на масовата публика и да са лесно достъпни, при нишовите аромати е точно обратното. Обикновено създадени ръчно, те се смятат за произведения на изкуството – при тях работният процес отнема години, ароматите са персонализирани, затова и се разпространяват в малки количества и на отбрани места.

Когато си говорим за нишова парфюмерия, може да направим аналогия с модния свят и „висшата“ мода като понятие. Затова и тези парфюми са съсредоточени само до най-качествените магазини и специализирани онлайн бутици.

Те са чудесен избор за най-големите парфюмни ценители, както и за всички, които обичат да експериментират и да изразяват своята индивидуалност по един наистина уникален начин.

Нашата внимателно подбрана селекция от нишови парфюми ще намерите ето тук: https://fragrances.bg/niche-fragrances.

A част от световноизвестните ексклузивни марки, които ще намерите при нас са Acqua di Parma, Amouage, Serge Lutens и други.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn