• български
  • English

„Парфюмите от А до Я“ – първата българска книга, посветена на парфюмерийната индустрия

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn
e-book-article-banner-fragrances


Запитвали ли сте се откъде произлизат парфюмите? Колко древна е историята им? И как парфюмерийната индустрия се превръща в една от най-печелившите в света?

През годините, ние от Венера Козметикс, винаги сме се стремили да бъдем в крак с най-новите тенденции и да ви предоставяме най-доброто от света на марковата парфюмерия.

През 2014 година се гмурнахме надълбоко в света на изящните ухания и създадохме първия блог, посветен на парфюмите. Формирахме висококвалифициран екип от експерти, който и до ден днешен работи неуморно, за да ви предоставя полезни съвети, любопитни факти и да ви информира за тенденциите от марковата парфюмерия. Благодарение на този екип се превърнахме в информационен гид за най-големите ценители на ароматите. С гордост споделяме, че част от него са Христина Димитрова (писател и главен редактор на блога) и Петър Дяксов (мениджър на Венера Козметикс).

2 години по-късно сме щастливи да ви информираме, че с наша помощ на бял свят се появи първата безплатна българска е-книга, посветена на парфюмите, а нейните автори са именно Петър и Христина.

„Парфюмите от А до Я“ дава отговор на всички често задавани въпроси, свързани с марковите парфюми, разказва за историята и появата им от дълбока древност. В нея може да проследите пътя на успеха на най-великите парфюмеристи в света. Авторите на книгата не са оставили на заден план и всички полезни съвети и интересни факти, с които да разгърнат пред вас необятния свят на уханията.

Ето какво споделиха авторите за книгата:

Когато създадохме блога на Венера Козметикс през 2014 година, основния проблем, който искахме да разрешим, е, че в България до момента нямаше качествено и стойностно съдържание, свързано с марковата парфюмерия. Това ни провокира да започнем да пишем и да правим по-задълбочени изследвания за парфюмерийната индустрия. Блогът претърпя голям успех сред ценителите и почитателите на уханията, а книгата беше логичното продължение на нашия труд. И така през 2015 година се роди идеята да съберем и обогатим цялото това съдържание и да го предоставим на българския читател абсолютно безплатно.“

Петър Дяксов

В рамките на последната една година с Петър посветихме голяма част от свободното си време, за да може тази книга да види бял свят. Би било лъжа, ако кажа, че беше лесно да съберем и напишем толкова обширен материал за уханията, но съм изключително горда, че книгата вече е факт.“

Христина Димитрова


Електронната книга се разпространява онлайн, а в
сички любители на парфюмите могат да си я свалят безплатно от този линк: http://veneracosmetics.com/parfumite-a-do-y/

Петър, Христина и целият екип на Венера Козметикс ви пожелават приятно четене!

Очаквайте скоро информация за печатното издание на книгата „Парфюмите от А до Я“.Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn