• български
  • English

Венера Козметикс стартира първия по рода си видео блог за парфюми в България

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

video-blog-banner-newsletter
Както добре знаете, екипът на Венера Козметикс винаги се е стремял да предлага и да следи най-новите тенденции от света на марковата парфюмерия. Нашата фирма предлага оригинални маркови парфюми на най-добрите цени в страната, а благодарение своя 23-годишен опит, успяхме да създадем един от най-големите специализирани онлайн магазин за дизайнерска парфюмерия в България.

Провокирани от нарастващото онлайн видео потребление, в края на 2015 година, екипът на Венера Козметикс пое един изключително иновативен и амбициозен проект, като стартира първия по рода си за страната видео блог за парфюми.

 

През следващите няколко седмици чаровната Христиана Петкова от Пловдив ще ви представя полезни съвети от невероятния свят на парфюмите. Този проект бе реализиран със съдействието на нашите партньори от Tendrik и “One Frame Marketing”. Във влога ще може да гледате различни класации, предложения за парфюми за различни поводи (първи среща, парти или бизнес), полезни съвети и новости от света на марковата парфюмерия. В първите видеа ще научите как да се предпазите от фалшиви продукти и как да съхранявате марковия си парфюм, за да удължите трайността му. До края на януари 2016, вие ще имат възможността да се насладите на първия сезон от 10 видео клипа.

 

Можете да следите серията от видеа на нашия официален видео блог, както и в профила ни в Youtube.


Ще се радваме да ни споделите мнението и идеите си за нови теми на видео клипове!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn