• български
  • English

Клуб: Лоялни клиенти

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

loyal-customers-banner-bgВече над 20 години „Венера Козметикс“ се стреми да предостави оригинални парфюми на световни марки и безупречно обслужване на възможно най-достъпните цени в България и Европа. Ние непрекъснато търсим най-подходящия начин, по който да сме по-близо до вас – клиентите, за да ви предоставим продуктите и вниманието, които търсите и заслужавате.

През изминалите две десетилетия вие бяхте нашето доказателство за успех – оценявайки опита ни и установения професионализъм, ни давахте мотивацията да продължаваме своята работа. В знак на признателност, екипът ни реши да ви благодари за отдадеността и любовта, които ни давате. Така създадохме клуб „Лоялни клиенти“ за онлайн магазина на „Венера Kозметикс“ специално за вас – за да ви предоставим още по-специални оферти и по-добри отстъпки за най-добрите продукти на пазара.

badge-loyal-customers-bgЗа да бъдете част от клуб „Лоялни клиенти“, трябва да имате регистриран профил във fragrances.bg с минимум 10 поръчки на обща стойност от поне 1000 лева. Ако отговаряте на споменатите условия, ще бъдете удостоени със значка „Лоялен клиент“ в своя профил. Нещо повече – при правене на поръчка от онлайн магазина ни вече ще фигурира и допълнителна постоянна отстъпка, както и ще виждате специални предложения и промоции активни само за вас – лоялните клиенти.

„Венера козметикс“ ви благодари за вашето неспиращо доверие и силно вярва, че програмата „Лоялни клиенти“ ще ви предостави още по-добри условия и възможности за закупуване на качествените продукти в нашия онлайн магазин. Ще се видим в клуба!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn