• български
  • English

Онлайн магазинът ни fragrances.bg вече приема биткойн разплащания

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn
bitcoin

Онлайн магазинът fragrances.bg вече приема биткойн разплащания

 

В последните няколко месеца екипът на „Венера козметикс“ извърши поредица от оптимизации както на своя онлайн магазин, така и на нашия блог, които да предоставят повече удобство на клиентите, използващи услугите ни през мобилни устройства. Това, обаче, не ни спира да предоставяме най-доброто на своите потребители. От днес нашият онлайн магазин fragrances.bg вече приема разплащания с Bitcoin (биткойн).

Биткойн е иновативна децентрализирана система за разплащане, използваща криптовалута със същото име (BTC). Създадена е още през 2008 година, като днес е най-използваната криптовалута в света. Биткойн няма реално материално изражение, но за сметка на това всяко разплащане с тази валута е документирано в публичен регистър, наречен блок-верига (block-chain), като доказателство, че е било извършено. Биткойн може да се използва навсякъде и по всяко време, поради факта, че е интернет базирана.

Разплащанията с биткойн в онлайн магазина на „Венера козметикс“ се осъществява благодарение на системата „Coinbase“. Това е система за биткойн портфейли и осъществяване на криптовалутни разплащания, оперираща в 190 държави. Освен това, тя следи и за обменните курсове на биткойн в реална валута, което ни позволява да я оприличим дори и на световна криптовалутна борса.

За повече информация относно биткойн, можете да откриете тук (Какво е биткойн?). Нашият системен администратор, ще отговори на всички ваши въпроси относно начините за разплащане във fragrances.bg.

Благодарим ви, че отново се доверявате на нас!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn