• български
  • English

Нов дизайн на блога за парфюми „Венера Козметикс“

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn


Untitled-5

Нов дизайн на блога за парфюми "Венера Козметикс"

В своята 20-годишна история „Венера козметикс“ винаги се е стремяла да бъде по-близо до своите клиенти и да им предоставя обслужването и качеството, от което се нуждаят. Ние бяхме и от първите в България, които имаха присъствие в Интернет преди всички останали - създадохме своя корпоративен сайт още през 1999 година, а онлайн магазинът ни (fragrances.bg) се появи преди 4 години и бързо достигна първите места по резултати в Google.

Няколко години по-късно нещата може да са се променили, но ние отново следим най-новите тенденции и желанията на нашите потребители. Бумът на мобилните устройства доведе до масовото им използване за дейности, които допреди бяхме свикнали да извършваме само от настолния си компютър. Познавайки профила на своите клиенти, които все повече използват мобилни устройства, ние от Венера Козметикс предоставяме обновения и адаптивен (responsive) дизайн на нашия блог.

Адаптивният дизайн заема „автоматично“ размера на екрана на устройството, от което потребителите сърфират. Така, нашият блог ще предостави информацията, от която се нуждаете, по удобен и приятен начин на любимото ви устройство. Освен това успяхме да подобрим и потребителското преживяване на нашите читатели, правейки цялостния дизайн на сайта по-разчупен и удобен за навигация. Нещо повече – екипът ни всекидневно подготвя статии, ревюта и интересни факти от света на марковата парфюмерия.

Ако все още не сте посетили блога ни, направете го! Там ще намерите информация за това как да изберете правилния парфюм, кои са популярните аромати за всеки сезон, как парфюмеристите получават вдъхновението си за невероятните композиции и много други!

За екипа на „Венера Козметикс“ не е важно само да предоставя висококачествено продукти на най-ниски цени, но и да сме по-близо до вас, предоставяйки ви перфектно обслужване и потребителско изживяване, където и да се намирате! Благодарим на всички, които ни се доверяват и ползват нашите услуги!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn