• български
  • English

„Венера Козметикс“ вече в TikTok: Открийте новия свят на парфюмерията онлайн

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

Ние от Венера Козметикс сме доказали качеството на своята работа и грижата към клиентите. А сега с гордост Ви съобщаваме, че стартирахме и своя нов TikTok канал. Тази инициатива е част от стратегията ни да разширим своето присъствие в дигиталното пространство и да достигнем до младата аудитория, която цени висококачествените аромати, по по-интригуващ начин.

От екипът на Венера Козметикс сме развълнувани да споделим нашата страст към парфюмерията с поколението Z. TikTok ни предоставя уникалната възможност да покажем как нашите аромати създават истории и вдъхновяват емоции. В TikTok, компанията ни създава едно новаторско пространство, където потребителите могат да се насладят на интерактивни обучения, ароматни представяния и ексклузивни задкулисни моменти.

Каналът ни вече предлага уникално съдържание, което включва представяне на качествени дамски и мъжки аромати, съвети за избор на подходящ парфюм и специални предложения. Профилът тепърва набира популярност, така че очаквайте много нови и интересни клипове и игри, с които да се забавлявате и да се потопите в морето от аромати, което подготвяме за вас. Лице на новия канал за маркова парфюмерия е очарователната Мариела Бибиновска, която се утвърди през последните години като създател на качествено онлайн съдържание и инфлуенсър в социалните мрежи.

С годините модата се изменя във всяко едно направление и всички се стараем да бъдем в крак с нея. Именно затова ние от Венера Козметикс решихме да не спираме до тук, а продължаваме да се развиваме и информираме за новостите всеки ден! Направи го и ти като се абонираш за нашия канал в TikTok. Бъди в крак с новите модни аромати - https://www.tiktok.com/@venera.cosmetics.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn