• български
  • English

Обновеният шоурум на Венера Козметикс в Пловдив отваря врати с по-модерен и елегантен дизайн

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

За нас е удоволствие и голяма чест да Ви съобщим, че обновлението на шоурума на Венера Козметикс в град Пловдив на бул. Марица 130 приключи! Щастливи сме, че в годините успяхме да се утвърдим като една от водещите парфюмерийни компании у нас. Винаги сме се стремяли да бъдем бранд, който предлага безкомпромисно качество и внимание към клиента, а откриването на обновения ни шоурум отбелязва една нова глава в историята на компанията.

venera-cosmetics-showroom

Защо решихме да обновим шоурума на Венера Козметикс?

Именно клиентите ни вдъхновиха да направим нещо ново. Обновеният шоурум на Венера Козметикс предлага на своите посетители едно уникално преживяване. Интериорът е проектиран с модерен и елегантен подход, в крак с най-новите тенденции, създавайки атмосфера на лукс и комфорт. Всеки аспект от дизайна е внимателно обмислен, за да отговаря на високите стандарти на бранда. Влизайки в него ще се потопите в света на парфюмите и ще загубите представа за времето! Постарахме се да осигурим максимален комфорт за нашите посетители, като превърнахме малкото пространство в по-просторен и изискан шоурум. Освен за интериора, сме се погрижили екстериора на шоурума, осигурявайки на нашите посетители напълно безплатен паркинг!

venera-cosmetics-parking

Клиентите ни са на първо място

Постарахме се да осигурим максимален комфорт за нашите посетители, като превърнахме малкото пространство в по-просторен и изискан шоурум. 

След 31 години на пазара, Венера Козметикс продължава да бъде сред лидерите в парфюмерийния бранш, благодарение на своите лоялни клиенти. Обновеният шоурум е още едно доказателство за амбицията на компанията да предложи на своите посетители най-доброто от света на марковата парфюмерия. От стартирането си до днес, ние от Венера Козметикс не спираме да се развиваме и да търсим нови варианти, за да се чувстват клиентите ни част от нашето голямо семейство.

venera-cosmetics-store

Отваряйки вратите на своя обновен шоурум, Венера Козметикс утвърждава своята позиция в Пловдив като едно от предпочитаните места за маркова парфюмерия в града. Този важен момент не само отразява развитието на компанията, но и предоставя на клиентите едно изключително място за среща с красотата на изисканите ухания.

venera-brand

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn