• български
  • English

Венера Козметикс приема плащания с 3 нови криптовалути

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

Cryptopayment

Освен с Bitcoin, магазинът за маркова парфюмерия вече приема плащания и с Ethereum, Litecoin и Bitcoin Cash

„Венера Козметикс“ предлага не само оригинална маркова парфюмерия на своите клиенти, но  се старае винаги да бъде в крак с времето и да предлага възможно най-голямо удобство за всеки потребител както във физическия, така и в онлайн магазина. Така преди повече от година, онлайн магазинът за маркови парфюми fragrances.bg започна да приема плащания с най-популярната криптовалута – Bitcoin, а от няколко дни насам, портфолиото с алтернативните методи на плащане във фирмата се увеличи.

Дигиталната платформа за луксозна парфюмерия вече приема плащания с криптовалутите Ethereum, Litecoin и Bitcoin Cash. Само няколко часа след официалното пускане на новата разплащателна функция, 3-ма души се възползваха от услугата и извършиха своите онлайн плащания с предпочитана от тях електронна валута.

Самите плащания се извършват чрез електронната система Coinbase, която определя и валутния курс. Това е електронен портфейл, в който средствата ви стоят на сигурно и удобно място. Освен това, ако изберете да платите онлайн в предпочитана от вас електронна валута, вие НЕ дължите никакви такси или комисионни.

Възползвайте се и вие от бързите, лесни, удобни и модерни начини за плащане във https://fragrances.bg/

Екипът на „Венера Козметикс“ ви желае приятно пазаруване!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn