• български
  • English

Оптимизиране на дейността във „Венера Козметикс“ – предоставяне на по-качествено и ефективно обслужване

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

Banner-optimise

Вече години наред „Венера Козметикс“ предоставя маркови продукти и качествено обслужване на възможно най-ниски цени в България. Иновативният подход и отдадеността към клиентите са залегнали дълбоко в корпоративната мисия на фирмата и е от изключително значение хората, които ползват предлаганите от нас продукти, да са удовлетворени от грижата и отношение към тях.

„Венера Козметикс“ винаги се стреми да следва тенденциите, от които се интересуват клиентите, било то в магазина или в онлайн пространството. Що се отнася до присъствието ни в интернет - първият уебсайт на фирмата е създаден през далечната 1999 година и бе една от първите корпоративни уеб страници в цяла България. Тогава онлайн пространството все още бе слабо познато и като цяло тенденциите бяха коренно различни от това, което наблюдаваме днес. 

През изминалата година и половина пазарът на онлайн търговията в България е един от най-бързо растящите в Европа. Все повече българи предпочитат да пазаруват през своето мобилно устройство, което още един път потвърждава тезата, че българският потребител обича да бъде информиран и неотлъчно следва световните тенденции и то не само в онлайн пазаруването. Поради тази причина, още през 2011 година, отново с една крачка пред останалите, „Венера Козметикс“ представи своя онлайн магазин – fragrances.bg. Той постоянно бива обогатяван с нови функционалности, за да може да отговаря на нуждите и изискванията на модерния интернет потребител. Неслучайно онлайн магазинът ни е сред най-добрите сайтове за търговия на маркова парфюмерия в България, като е достъпен от всяко устройство и по всяко време на денонощието.

Но за нас това никога не е било достатъчно. Като една от най-старите парфюмерии в България, ние сме длъжни да се променяме и да оптимизираме максимално своята работа и структура с една единствена цел – да удовлетворим своите клиенти, да предоставим висококачествено обслужване и то на възможно най-ниски цени. И така, в края на август тази година, фирмата направи една много важна крачка относно повишаване ефективността на своята дейност. Тя интегрира иновативен софтуер, който ще ни помогне да обработваме по-голямо количество поръчки за много по-малко време, като това ще даде ефект върху навременното обслужване на нашите клиенти. Оптимизирайки своя складов и логистичен процес, ние ще можем да ви дадем по-бързо и по-качествено обслужване, като запазим съществуващите ниски цени. Срокът ни на доставка ще стане от 1 до 2 работни дни, като целта ни е да достигнем 90% от поръчките да пристигат при вас още на следващия работен ден, в сравнение с досегашните 74%. Цената остава същата, само 4 лева за цялата страна и БЕЗПЛАТНА за поръчки над 100 лева.

Благодарение на новия софтуер, онлайн магазинът ни също ще стане по-функционален. Вече имате възможността да осъществите т.нар. „pre-order“ или продукти, които ще бъдат в наличност от 2 до 5 работни дни. По този начин можете да добавите към своята поръчка продукт от нашия каталог, който към дадения момент не е наличен, но за който се очаква да бъде получен. Така ще избегнете нуждата от пускането на няколко поръчки или постоянното следене на продуктите в наличност. Навигацията и съдържанието в сайта също ще бъдат обогатени, подобрявайки потребителското изживяване.

Нашият екип е убеден, че тази важна вътрешна промяна ще доведе до повишаване на вашата удовлетвореност като клиенти. Горди сме, че успяваме да достигнем до все повече нови клиенти и да спечелим тяхната лоялност, не само от България, но и от цяла Европа. Също така сме щастливи да ви съобщим, че иновациите от наша страна не спират до тук и съвсем скоро ще разкрием още от нашите бъдещи планове и проекти.

Благодарим на всички, които ни се доверяват и ползват нашите услуги!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn