• български
  • English

Основателят на онлайн магазина на Венера Козметикс – лектор в мащабна конференция за онлайн маркетинг и търговия

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

lektori-dyaksov

Петър Дяксов ще говори на тема “Как успешно да продаваме козметични и парфюмерийни продукти онлайн. 10 съвета от управител на фирма с многогодишен опит в сферата

Основателят на онлайн магазина на Венера Козметикс, Петър Дяксов, ще участва като лектор на тазгодишната конференция в Пловдив, носеща името Digital4Plovdiv. Очертава се излючително практически насочена конференция с едни от най-добрите специалисти в областта. Конференцията е полезна както за всички онлайн търговци и предприемачи, така и за всеки, който желае да започне да развива онлайн бизнес.

Събитието ще се проведе на 30 ноември 2017 в хотел «Санкт Петербург» и се очаква да бъде една от най-мащабните конференции на тема Онлайн маркетинг и търговия в града под тепетата.

Темата, по която Петър Дяксов ще сподели опит е “Как успешно да продаваме козметични и парфюмерийни продукти онлайн. 10 съвета от управител на фирма с многогодишен опит в сферата”. Той ще разкаже историята на един онлайн бизнес от неговото основополагане, до превръщането му в един от лидерите на парфюмерийния пазар. Повече за създателя на https://fragrances.bg/ можете да прочетете тук: https://digital4plovdiv.com/petar-dyaksov/

Всички клиенти и приятели на Венера Козметикс могат да ползват отстъпка от 15% с промокод: „VeneraC15Digital“

Повече инфорамация за самата конференция:

На конференцията се очаква да присъстват над 300 участници и ще се разискват 28 актуални теми от дигиталния свят. Почетни гости на конференцията ще бъдат кметът на Пловдив - Иван Тотев, както и председателят на Търговско-промишлената камара в Пловдив - д.и.н Добрина Проданова.

Част от темите ще бъдат:
• E-commerce – факти, цифри и тенденции; ERP Системи, SAAS платформи, Дропшипинг и всичко в полза на онлайн търговията;
• Онлайн търговията и Facebook – съвременният брак по сметка; Видеомаркетинг;
• Ретаргетинг срещу Ремаркетинг; AdWords стратегии за онлайн магазини;
• Ефективни Google AdWords Стратегии за онлайн магазините, SEO тенденции за 2018г.
• Счетоводни и правни аспекти в онлайн търговията; SEO одит на живо на онлайн магазин и много още практически теми като Best Practice и Workshop направления.

Лекторския състав е много добър и се очертава сериозна практически насочена конференция. Ето няколко имена на лектори: Велизар Величков (Grabo), Елена Арнаудова (Google), Огнян Младенов (SEOM), Любомир Русанов (Superhosting), Димитър Димитров (Inbound.bg), Станислав Димитров (Konversa), Бисер Вълов (Beyond Academy), Никола Минков (SERPACT), Любомир Атанасов (SEOMAX.BG) и още много известни специалисти от дигиталния свят.

За повече информация, целия лекторски състав и регистрация, посетете официалния сайт на конференцията: www.digital4plovdiv.com

Facebook страница на събитието: https://www.facebook.com/digital4plovdiv/

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn