• български
  • English

Нов дизайн за онлайн магазин Fragrances.bg

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

редизайн
2017 е много важна година за нас. В нея отбелязваме четвърт век от съществуването ни, който от своя страна бива наситен с положителни промени, повече мъдрост, все такова желание за развитие, благодарност и още прекрасни неща, които вдъхват смисъл на всичко около нас.

Освен подаръци, куп хубави новини и други случки, честването на такъв празник предполага и по-подходяща и модерна нова дрешка.

С други думи, тъй като се стараем винаги да ви предоставяме най-доброто обслужване, най-приятното преживяване, най-полезната информация и да ви показваме, че вие сте нашият приоритет, онлайн магазинът ни Fragrances.bg си има нова, по-модерна премяна.

Редизайнът на онлайн магазина беше нещото, което ни държа будни и заети в последните седмици с единствената цел да създадем нещо още по-добро, по-удобно и оптимизирано. Място, което да ви кара да се чувствате още по-комфортно, докато го посещавате или пазарувате от него. Сега дизайнът е по-разчупен и удобен за навигация, по-уютен и красив, оптимизиращ процеса на пазаруване.

Вече имате по-лесен достъп до най-важните компоненти – женските и мъжките аромати. Добавихме повече и по-видна информация за всичките ни продукти, включително и такава дали продуктът е в наличност. Създадохме нова категория „Продукти за лице и тяло“ и добавихме повече филтри към нашата търсачка – така вашето търсене, а и престой бива оптимизиран и по-приятен.

И това въобще не е всичко – ще ви издадем и няколко тайни от кухнята ни. Очаквайте скоро и други функционалности, които ще направят откриването на най-подходящия аромат за вас, за подарък, за повод или без повод още по-лесно и точно. Само няколко отговора от ваша страна ще са нужни да премахнете разстоянието между вас и перфектния парфюм.

Имаме и още изненади, приготвени за вас. Stay tuned :)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

 

  • Роза Маринова

    Колкото и да Ви звучи странно, ноооо новата Ви платформа е по зле от старата! Забива