• български
  • English

Конкурс на тема „Снимка на моя аромат“

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

конкурс
Здравейте! Разбрахте ли за новия конкурс, който организираме?

Темата е „Снимка на моя любим аромат“, а наградата е ваучер на стойност 200 лева, с който да изберете един (или няколко <3 ) подаръка за себе си или за любим човек от магазина на Венера Козметикс!

Какво трябва да направите?

Искаме да опознаем вас и любимия ви аромат. Вземете телефона или фотоапарата си и направете една снимка, която да описва парфюма ви!

Можете да „запечатате“ парфюма си върху розови листа, насред борова гора или в разгара на лятно парти. Имате пълна свобода.

Можете да участвате в снимката, или пък парфюмът ви да се изяви самостоятелно. Направете „щрак“, когато и както го усетите.

Единственото ни изискване е качеството да бъде добро. Няма значение дали снимате с фотоапарат или със своя телефон, но се подсигурете да е така. Изпратете произведението си на страницата ни във Facebook – https://www.facebook.com/VeneraCosmetics/. Можете да направите това до 10.08.17 г.
След това ние ще качим най-добрите снимки в специален албум в страницата ни, където всички ще могат да гласуват за най-добрата снимка (чрез харесване).


Гласуването ще приключи на 25.08.17 г., когато ще обявим официално печелившата снимка, събрала най-много гласове (харесвания) от всички.

Наградата ще бъде връчена в зависимост от местоположението на победителя – в магазина на Венера Козметикс или по имейл.
Наградата важи и за физическия, и за онлайн магазинa на Венера Козметикс.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn