• български
  • English

Забавна промоция за 1ви април 2015

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

По случай Денят на шегата – 1 април, екипът на Венера Козметикс реши да се пошегува със своите клиенти и да им създаде много положителни и забавни емоции, като им предостави възможността да си закупят два уникални парфюма от 1000 мл (1 литър), на още по-уникалната цена от само 0.99 лв. в нашия онлайн магазин.

1st-of-april-blog

Шегата допадна на много хора, които ни писаха редица положителни отзиви и похвали за креативната инициатива. Но имаше и такива, които не разбраха чувството ни за хумор и факта, че продуктите не могат да бъдат поръчани. Затова екипът ни държи да се извини на всички наши клиенти, които не намериха шеговитата ни интерпретация за забавна, въпреки че тя целеше единствено да създаде позитивни емоции, в духа на празника на хумора и сатирата.

Можете да разгледате продуктите, които екипът ни подготви специално за вас с много любов и настроение.

Venera-1000ml

Venera е изключителен и неповторим дамски парфюм, след който мъжете се обръщат като кученца след сочна и прясно изпечена пържола. Известно е, че Пепеляшка е носила този парфюм по време на прословутия бал. Очевидци твърдят, че принцът не бил толкова изумен от красотата й, а бил запленен по-скоро от нейния парфюм шедьовър. След като Пепеляшка внезапно си тръгнала, принцът, тичайки след нея, викал с цяло гърло:С кой парфюм си?“.

Ароматът започва със свежа нотка на чубрица и зърна от черен пипер, след което леко и плавно преминава към сърцевината от синьо сирене и сироп от мащерка, и завършва със зимбабвийски иланг иланг и семена от маракуя.

По случай дебюта на Venera за жени, САМО днес можете да се възползвате от ударната ни промоция: вземете опаковка от 1000 мл. само за 0.99 лв. вместо за 100 лв.!!!

Флаконът напомня на пролетно цвете, въпреки че парфюмът не мирише на цветя.

Връхни нотки: чубрица, зърна от черен пипер

Средни нотки: синьо сирене, сироп от мащерка

Базови нотки: зимбабвийски иланг иланг, семена от маракуя.

Лансиран през 2015 година.

 

Mars-1000ml

Новият Mars е първият аромат в собственото, оригинално портфолио на Venera Cosmetics, произведен в България! Този парфюм е създаден за онзи мъж, който знае как да съблазни истинската жена. Дързък, чаровен и опияняващ – също като притежателя си.

Скандалната композиция се отваря с леките връхни нотки на розов домат, червена чушка и деликатна домашна ракия. Сърцевината е изключително замъгляваща съзнанието ти. Тя представлява неустоима смесица от уханията на чесън, лук, магданоз, евтино уиски и разбира се – свински кюфтета: все нотки с дълбоки традиции в парфюмерията. Сърцевината тупти бурно и неудържимо, бивайки положена върху основата от слама, червено вино и… да! Още чесън!

Създателите на първия по рода си марков български парфюм са категорични – този парфюм сваля гащи! Ароматът е опияняващ (буквално) и така те удря в главата, че след него оставаш зашеметен.

По случай дебюта на Mars за мъже, САМО днес можете да се възползвате от ударната ни промоция: вземете опаковка от 1000 мл. само за 0.99 лв. вместо за 100 лв.!!!

Връхни нотки: розов домат, червена чушка, деликатна домашна ракия

Средни нотки: чесън, лук, магданоз, евтино уиски, свински кюфтета

Базови нотки: слама, червено вино, още чесън

Лансиран през 2015 година.


Ако имате предложения или препоръки, ще се радваме да ги споделите с нас!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn